Webasto huolto ja korjaus

Mikä on Webasto?

Webasto-lämmitin on auton lisävaruste, joka lämmittää auton sisätilat, esilämmittää moottorin ja sulattaa tuulilasin. Lämmitin voidaan asentaa lähes kaikkiin ajoneuvoihin.

Webasto laitetaan päälle noin 20-30 minuuttia ennen lähtöä. Lämmitin voidaan kytkeä päälle myös kauko-ohjaimella, tekstiviestiohjelmalla tai sovelluksella. Webaston käyttö kannattaa aloittaa, kun lämpötila laskee +5 asteen alapuolelle.

Mitä hyötyä Webasto-lämmittimestä on?

Konkreettisin Webaston tuoma hyöty on tietenkin sisätilan lämmitys: kun sisätilat on lämmitetty jo ennen lähtöä, sinun ei enää tarvitse hytistä kylmässä autossa, huudattaa auton omaa lämmitystä ja puhallella lämpöä sormillesi. Voit hypätä suoraan mukavan lämpimään autoon ja nauttia miellyttävästä ajokokemuksesta.

Webasto parantaa myös liikenneturvallisuutta sekä säästää aikaasi. Kovilla pakkasilla tuulilasin skrapaamiseen menee aikaa, eikä tuulilasia välttämättä edes saa täysin puhtaaksi nurkasta nurkkaan – tämä puolestaan heikentää merkittävästi näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteessä. Kun Webasto on sulattanut tuulilasisi jo etukäteen, voit astua suoraan autoon ja nauttia täydestä näkyvyydestä.

Webasto on ystävällinen myös kukkarollesi ja ympäristölle. Esilämmitetty moottori vie tutkitusti vähemmän polttoainetta sekä tuottaa haitallisia päästöjä jopa 50 % vähemmän. Esilämmitys myös säästää itse moottoria pitkällä aikavälillä, eikä sinun tarvitse jännittää lähteekö autosi käyntiin kireän pakkasyön jälkeen.

Valtuutettuna edustajana huollamme autosi lämmittimet ja lisälaitteet talvea varten

Olemme valtuutettu huoltoliike, joka toteuttaa huollot ja korjaukset asianmukaisesti. Annamme takuun tekemillemme korjauksille ja opastamme sinut myös lämmittimen oikeaoppiseen käyttöön.